Benvinguts i benvingudes

Benvolguts mares i pares dels alumnes del col·legi Frangoal,
La nova AMPA som un grup de mares i pares amb molta il·lusió i moltes idees, decidits a que l’AMPA del col·legi és posi en marxa i millori les prestacions per a les famílies associades.
Segurament molts de vosaltres, com fins ara la majoria dels que formen aquesta nova AMPA, no teniu gaire idea de les seves funcions. Us convidem a fer una ullada a aquesta pàgina web perquè veieu i sigueu conscients de tot el que fem.
 
L’AMPA deu ser principalment el mitjà de comunicació entre els pares, el professorat i la direcció del col·legi. També és l’encarregada de finançar  i organitzar moltes de les activitats lúdiques que es fan a l’escola. (veure apartat activitats)
 
Quatre membres de l’AMPA formen part del Consell Escolar on, amb la direcció, el professorat i alumnes, es prenen decisions importants del desenvolupament del cursos.
 
Així mateix, la nostra AMPA està formant part activa de la Coordinadora de totes les AMPES a Castelldefels, la qual cosa ens dona la oportunitat de què els nostres fills participi a totes les activitats lúdiques, esportives, culturals, solidàries i mediambientals del nostre poble.
 
Tot això porta una càrrega de treball que realitzem fonamentalment els pares i mares que formem la Junta amb la col·laboració puntual de alguns altres, voluntaris.
 
Per això us demanem la vostra col·laboració: El nostre desig es que totes les famílies del col·legi, forméssiu part de l’AMPA. Si no ajudant activament, al menys com a socis, ja que quants més siguem, més força tindrem per lluitar pels interessos de les famílies i per fer projectes pels nostres fills.
 
 
 
Des de l’AMPA us animem també a que ens feu arribar els vostres suggeriments, idees, queixes… respecte a qualsevol tema relacionat amb la nostra labor.
 
Agrair-vos l’atenció i us esperem a tots. ¡Vivim el AMPA!